FMH RIMEX COLOURED FINISHES

Nedan presenterar vi de kulörer som vi kan tillhandahålla till era projekt.

Behöver ni prover till projekten är ni välkomna att kontakta oss på vår info mail eller ringa till vår växel så hjälper vi er gärna.

FMH T22™ range Coloured Finishes

FMH T22™ range är en rad dynamiska PVD-belagda produkter som erbjuder ett utökat antal alternativ tillsammans med ColourTex® produkterna. Till skillnad från de mer levande ytfinisharna ColourTex® så har T22™ seriens ytfinishar, som produceras med en PVD beläggningsprocess, en mer enhetlig färgeffekt. T22™ range finns tillgängligt i plåttjocklekar som är lämpliga till butiksinredningar, inredningar och skyltar mm. T22™ range tillverkas enbart i rostfritt stål och kulörerna som finns tillgängliga är: Gold, Rosy Gold, Bronze*, Black*, Champagne* och Blue*.

* = Främst för interiört bruk med anledning av att ytan har begränsad UV-beständighet.

Läs mer om FMH - T22™ range färgprocess

FMH T22™ GOLD

FMH T22™ ROSY GOLD

FMH T22™ BRONZE*

FMH T22™ BLACK*

FMH T22™ CHAMPAGNE*

FMH T22™ BLUE*

FMH T22™ GOLD

FMH T22™ BLACK*

FMH T22™ ROSY GOLD

FMH T22™ CHAMPAGNE*

FMH T22™ BRONZE*

FMH T22™ BLUE*

FMH CT – ColourTex®

FMH CT – ColourTex® kan kombineras med spegelblank eller satinborstad yta, Granex™ blästrad eller med Rimex andra produktlinjer som Mönstervalsat eller MetalArt™ ytbehandlingar. ColourTex® är en produkt enbart tillgänglig i rostfritt stål. Kulörerna som kan erbjudas med denna process är: Black, Charcoal, Blue, Bronze, Cannon Bronze, Champagne, Gold och Rosy Gold.

Notera att på denna typ av infärgat rostfritt stål kan tonen på kulören variera i olika ljusförhållanden samt variera mellan olika leveranser av rosfritt stål och produktionsomgångar.

Läs mer om FMH CT - ColourTex® färgprocess

FMH CT BRONZE

FMH CT BLACK

FMH CT CHAMPAGNE

FMH CT BLUE

FMH CT GOLD

FMH CT CHARCOAL

FMH CT ROSY GOLD

FMH CT CANNON BRONZE